Arsip Kategori: kearifan budaya

Asal Usul Desa Rambenak

Kala jaman semana ana salah sijining kaluwarga kang uripe tentrem ayem. Kaluwarga sing isine mung wong loro yaiku Suminten lan anake. Suminten kuwi dadi salah sijining kembang desa amarga duwe pasuryan kang ayu sanadyan wis duwe anak. Anake Suminten uga … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di kearifan budaya | 4 Komentar